לזניה ריקוטה, מוצרלה וחצילים שרופים
  • זמן הכנה:
  • כמות: מנות
  • רמת קושי: קל
  • כשרות: כשר

מצרכים: 

4 חצילים , 2 חבילות דפי לזניה, 2 צנצנות רוטב פסאטה צ'ריו, 500 גרם ריקוטה, 500 גרם מוצרלה מגורדת, 100 גרם פרמז'ן מגורדת , מלח, פלפל.

אופן ההכנה:

שורפים את החצילים על להבה גלויה, עד לריכוך מלא, לאחר מכן מניחים במסננת לצינון וסינון הנוזלים, מקלפים את החצילים מהקליפה השרופה ומניחים את בשר החציל שוב במסננת.

לתוך תבנית פיירקס גדולה יוצקים 4-5 כפות רוטב פסאטה, מתבלים במלח ופלפל. מכסים בשכבה של דפי לזניה, מעל מפזרים ב 1/5 מכמות החצילים, 1/5 מכמות הריקוטה, חופן נדיב של מוצרלה ומכסים ב 4-5 כפות של רוטב פסאטה, מתבלים במלח , פלפל ומכסים בשכבה של דפי לזניה.

ממשיכים כך עד שהתבנית מלאה בשכבות הלזנייה, שכבה אחרונה מכסים בפסאטה, מוצרלה ופרמז'ן, מתבלים במלח פלפל.

מכסים בנייר אפייה ומעליו נייר אלומניום.

אפייה:

מעבירים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 40 דקות, מסירים את הכיסוי ומגבירים ל 200 מעלות למשך 10 דקות נוספות לצורך השחמה.

בתיאבון :)

 

מרכז שירות לקוחות והזמנות 1-800-23-60-60