• זמן הכנה:
  • כמות: מנות
  • רמת קושי: קל
  • כשרות: כשר

מעשירים את מלית המסקרפונה של הקינוח האיטלקי המפורסם בממרח לוטוס ומקבלים טעם עוד יותר עשיר ומפתיע,  עוגיות לוטוס מהוות את בסיס הקינוח.


חומרים לתבנית מלבנית בגודל 30×20 ס״מ:
1 חבילה ( 250 גרם)  עוגיות לוטוס


למלית:
2 מיכלים (500 גרם)  גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר

1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1/2 כוס (150 גרם) ממרח לוטוס
2 מיכלים (500 מ"ל)  שמנת מתוקה


לעיטור:
2 כפות אבקת קקאו

  • מרפדים את בסיס התבנית בשכבה אחידה של עוגיות (משתמשים במחצית מהחבילה)
  • מערבבים היטב גבינת מסקרפונה, סוכר וממרח לוטוס בעזרת כף לתערובת אחידה וחלקה.
  • מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה ויציבה. מקפלים אותה בהדרגה לתוך תערובת
    המסקרפונה, בכל פעם שליש הכמות, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • יוצקים כמחצית מהתערובת על בסיס העוגיות ומיישרים בעזרת פלטה מדורגת. מכסים
    בשכבה נוספת של עוגיות, יוצקים מעל את יתר המלית ומיישרים שוב. מכסים ומעבירים
    לקירור למשך הלילה.
  • שומרים מכוסה במקרר כ 4- ימים. לפני ההגשה מפזרים על העוגה אבקת קקאו בעזרת
    מסננת דקה.

מרכז שירות לקוחות והזמנות 1-800-23-60-60