צ׳ילי קון קרנה
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • כמות: 7 מנות
  • רמת קושי: בינוני
  • כשרות: כשר

מצרכים

תוכלו לסמן את המוצרים שחסרים לכם ולשלוח לעצמכם למייל רשימת קניות :))

לתחתית:

למלית

לא נבחרו מוצרים
  • מתחילים עם הפירורים: מחממים תנור ל-170 מעלות. מעבדים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הקמח ואבקת האפייה, המלח והסוכר לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ותמצית הווניל ומעבדים בקצרה עד לקבלת פירורים עבים. אוספים את הבצק בידיים לכדור.
  • מוסיפים את הגזר ומטגנים לכמה דקות, ומיד אחר כך מוסיפים את הבשר הטחון ומפרקים אותו בעזרת כף עץ.
  • מוסיפים את היין תוך כדי טיגון, מנמיכים את האש ומוסיפים את מחית העגבניות ואת העגבניות המרוסקות.
  • מטגנים כ-5 דקות, מוסיפים את פלפל הצ׳יפוטלה ואת התבלינים הנוספים היבשים.
  • מערבבים ומוסיפים את ציר הבקר, מכסים ומבשלים כשעה (יש לדאוג לערבב את הסיר מעת לעת, כדי למנוע הידבקות לתחתית הסיר).
  • לאחר שהבשר הופך רך, מוסיפים את השעועית ואת התירס ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
  • טועמים ו...מגישים.

מרכז שירות לקוחות והזמנות 1-800-23-60-60