טאטאקי טונה עם סלט הרוסמה ואצות וואקמה
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • כמות: 4 מנות
  • רמת קושי: בינוני
  • כשרות: כשר

הטונה:

  • לשמן את נתח הדג ולצפות היטב בתערובת התבלינים.
  • לחמם מחבת כבדה עם חצי כפית שמן סויה ולצרוב את הדג כ-20 שניות בדיוק בכל צד, סה''כ דקה ו-20 שניות ולא יותר.
  • להכניס מיד למקפיא לחצי שעה ולהעביר למקרר.

 

אטריות שעועית:

  • להרתיח סיר מים ולכבות את האש, להכניס 100 גרם אטריות פנימה למשך 8 דקות ולצנן היטב במים קרים מאוד.
  • לסנן היטב.

 

אצות וואקמה:

  • להשרות 100 גרם במים קרים למשך רבע שעה.
  • לסנן ולסחוט היטב את כל הנוזלים.

 

אופן הרכבת המנה:

  • בצלחת דקורטיבית מסדרים עלי חסה מסולסלת, עליהם מניחים חופן של אטריות שעועית, ולצידו את אצות הוואקמה.
  • פורסים את הטונה לפרוסות בעובי 2-3 מ''מ ומניחים על כל מנה 5-6 פרוסות בצורת מניפה.
  • מקשטים בפרוסות הצנונית, חופן בצל ירוק, מעט ג'ינג'ר כבוש ושומשום קלוי.
  • יוצקים מסביב את הרוטב כך שיציף מלמטה את הסלט ונתחי הטונה.

מרכז שירות לקוחות והזמנות 1-800-23-60-60